Leidse Winterlezingen 2016-2017

Elk jaar organiseert de GEA-kring Rijnland de Leidse Winterlezingen. Een lezingen cyclus waar de lezingen gegeven worden door vooraanstaande Nederlandse wetenschappers in de geologie. We hebben weer een heel mooi programma voor jullie gemaakt. Bij deze dus een uitnodiging om daar eens naar toe te komen.

Met de presentatie van Lennart de Groot, Universiteit Utrecht, opent het seizoen van de Leidse Winterlezingen op zondag 13 november. Zijn voordracht gaat over de “Snelle variaties in het aardmagneetveld ontrafeld”. Het belooft een boeiende lezing te worden.

Let wel even op: Omdat museum Naturalis gesloten is wegens een grote verbouwing worden de Leidse Winterlezingen gehouden in het Rijks Museum van Oudheden, op het Rapenburg 28, 2311 EW,  in het centrum van Leiden.
Kijk even op: http://www.rmo.nl/ voor aanwijzingen hoe er te komen.

Als je meer wilt weten, of bijvoorbeeld korte samenvattingen van de presentaties wilt lezen houdt dan de website van GEA-Kring Rijnland in de gaten: http://rijnland.gea-geologie.nl/

Geef een reactie