De Leidse Winterlezingen gaan weer van start!!

De Leidse Winterlezingen gaan weer van start!! De eerste is op 8 november. Het programma, boeiend als altijd, is bekend. De Leidse Winterlezingen is een serie van vier boeiende lezingen over aarde en klimaat die gehouden worden in Naturalis. GEA Kring Rijnland organiseert deze lezingen voor iedereen met belangstelling voor onze planeet. De sprekers zijn bekende wetenschappers die weten hoe je de nieuwsgierigheid van een breed publiek moet prikkelen. Ze vertellen over hun eigen fascinerende onderzoeksresultaten en soms barre expedities. De lezing wordt opgeluisterd met beeld en geluid en vindt plaats in de Cinema van Naturalis. Darwinweg 2, Leiden,  071 5687600.  Leden van GEA en van NGV en hun gezin hebben gratis toegang op vertoon van de lidmaatschapskaart. Indien u geen lid bent is de lezing gratis op vertoon van een toegangsbewijs tot het museum. Houdt rekening met een kwartiertje wandelen van de ingang van het museum naar de filmzaal. Het kan druk zijn, dus wees op tijd. Meer informatie: http://rijnland.gea-geologie.nl/lwl

Geef een reactie