Paleoexcursie 2010: Normandië

De Paleo-excursie was ook in 2010 weer een mooi avontuur. “In Senneville aangekomen, vond Riet al een fraaie egel. Daarna volgden er nog meer, maar die van Riet bleef toch de mooiste. Het plan was om nog een paar plekken noordelijker bij Dieppe te gaan bezoeken, maar besloten werd om wat langer in Senneville te blijven en niet al te laat terug naar de camping te gaan. Daar stond het bier al koud (de koelkast was hiervoor niet nodig) en konden we nog heerlijk wat napraten in de zon, die afgeschermd van de koele wind, toch nog flink wat warmte gaf. De volgende dag gingen we naar St. Jouin. Wel even een flink stuk doorlopen langs het strand tot de interessante plekken komen. Al snel vond ik een flink stuk van een nautilus.” Lees de rest van het verslag!

Geef een reactie